recent
Güncel Haberler

FIFA 23, Lisans Tarihinde Daha Önce Hiç Görülmemiş Bir Özellik Sunuyor

Ana Sayfa
FIFA 23, Lisans Tarihinde Daha Önce Hiç Görülmemiş Bir Özellik Sunuyor

Bu yıl da EA Sports bize başka bir futbol simülasyonu sunacak. Ama koridorlarla ilgili ilk söylentilere inanacak olursak, bu FIFA 23 büyük yeniliklerle donatılacak.

Aşağıdaki bilgiler bize içeriden Tom Henderson tarafından sağlanmış. İkincisi, Electronic Arts tarafından yayınlanan oyunlar hakkında genellikle iyi bilgilendirecek… Ancak her zaman olduğu gibi, bu kararsızlıkları bir tuz tanesiyle almanızı öneririz. Zaten bu konudaki ısrarlı söylentilere rağmen Amerikalı yayıncının lisansının 2022'de adını değiştirmemesi gerekiyor. Dolayısıyla yıl sonunda çıkması gereken aslında FIFA 23.

Kadın futbolu nihayet gündemde

İlk haber, FIFA 23'te ilk kez Fransız, İngiliz, Alman ve Amerikan kadın ligleri yer alacak. Diğerleri takip edebilir. Ayrıca, erkekler edisyonuyla birlikte kadınlar dünya kupası da orada olacak. Teknik düzeyde, FIFA 22 ile tanıtılan HyperMotion teknolojisi geliştirilecektir, çünkü geliştiriciler bu eser için eşi görülmemiş bir veri hacmi kaydetmiş. Electronic Arts, stadyum kameraları sayesinde gerçek maçlar sırasında oyuncuların hareketlerini yakalayabilecek.

Son olarak ve bu şüphesiz FIFA 23'e yapılan en büyük katkıdır, çapraz oyun PlayStation, Xbox ve PC oyuncularının birlikte oynamasına izin verecektir. Destan için küçük bir devrim… Henderson, söylentilere rağmen oyunun ücretsiz bir format seçeceğini gösteren hiçbir şeyin olmadığını da belirtiyor.


Kaynak: Xfire

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent