recent
Güncel Haberler

GTA V, PS5 ve Xbox Series X/S Sürümlerinin Fiyatı Sonunda Belli Oldu

Ana Sayfa
GTA V, PS5 ve Xbox Series X/S Sürümlerinin Fiyatı Sonunda Belli Oldu

Çok yakında iyi bir dozda GTA V'e devam edeceğiz. Gerçekten de Rockstar Games oyunu önümüzdeki hafta mevcut konsollara sunulacak. Ve pek çok net bilgiler bize ulaştı.

Bu yeni sürümlerin özellikle fiyatını öğreniyoruz, aynı zamanda Sony ve Microsoft'un konsollarındaki performansı da öğreniyoruz.

Gerçekten göze çarpan gelişmeler var mı?

Bugüne kadarki ilk ve tek fragman tam tersini gösteriyor, Grand Theft Auto V, PS5 ve Xbox Series'de çok daha iyileştirilmiş bir işlemeden faydalanacak. Take-Two Interactive tarafından yayınlanan yazılım böylece üç farklı görüntüleme moduna sahip olacak. Görsel aslına uygunluk seçildiğinde oyun, ışın izleme ile 30 FPS'de yerel 4K'da çalışacak. Çözünürlük Xbox Series S'de dinamik olacak. Performans modu, yükseltilmiş 4K çözünürlükle (Serisi S'de 1080p) 60 FPS kare hızını seçecek.

Bonus olarak, Performance RT modu yalnızca PS5 ve Xbox Series X'te mevcut olacak. Burada oyuncular, dinamik 4K'da ve ünlü ışın izleme etkinleştirildiğinde 60 FPS'nin keyfini çıkaracaklar. Kısacası, her iki dünyanın da en iyisi… Daha kısa yükleme süreleri, iyileştirilmiş kenar yumuşatma, yeniden işlenmiş aydınlatma ve gölgeler, bitki örtüsü ve nüfus yoğunluğu gibi çok sayıda iyileştirmeye de güvenebiliriz.

Can sıkıcı konu...

GTA V, PS5 ve Xbox Series X/S Sürümlerinin Fiyatı Sonunda Belli Oldu

Geleceğini hissettik ve artık gerçek oldu. Hayır, bu "yeni nesil" GTA V, PS4 veya Xbox One kopyası sahiplerine sunulmayacaktır. Nispeten güvenilir sızıntılara göre, GTA Online'ın eşlik ettiği solo, birlikte 39.99 € karşılığında satılacak. Lansmanı kutlamak için özel bir promosyon muhtemelen 14 Haziran 2022'ye kadar geçerli olacak.

Bu iki ay boyunca, PS5 versiyonu 14,99 €'dan sunulabilir. Xbox çevrimiçi mağazasında, “hikaye modunun” (bu nedenle sadece solo) -%50 olacağını okuyabiliyoruz. Kesin fiyat teyit edilmeye devam ediyor. GTA Online'ın tüm PS5 oyuncuları için ücretsiz olacağını unutmayın. Son olarak, şu an için "yeni nesil" sürüme daha düşük bir maliyetle geçmek için herhangi bir yükseltmeden bahsedilmiyor.

Grand Theft Auto V, 15 Mart'ta dijital olarak piyasaya sürülecek. PS5'te, Xbox Series X/S'deki yaklaşık 94 GB'a kıyasla 86,37 GB boş alan kaplayacak. Daha sonra Nisan ayında fiziksel sürüm çıkacak.


KaynakRockstar Mag'

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent