recent
Güncel Haberler

Yeni Gelecek The Witcher Oyunuyla İlgili İlk Bilgiler

Ana Sayfa
Yeni Gelecek The Witcher Oyunuyla İlgili İlk Bilgiler

Daha önce ısrarlı bir söylenti olan yeni bir The Witcher oyununun geliştirilmesi, CD Projekt RED tarafından resmi olarak onaylandı.

Cyberpunk 2077 ve yaklaşmakta olan genişlemesinden sonra, Polonyalı stüdyo bu nedenle Geralt de Riv dünyasına yeni bir destan ve… yeni bir motorla geri dönecek!

Yeni Witcher oyununda Geralt yok! 

Şu an için The Witcher'ın efsanevi aksiyon-RPG serisindeki bu yeni oyunla ilgili dişlerin altına koyacak çok az bilgi var. Bu nedenle, açık dünyadaki yeni bir destandan bahsetmekle yetinmeliyiz, bu nedenle muhtemelen sevgili beyaz saçlı witcher'ımız ana karakter olmadan gerçekleşecek.

Ancak teknik düzeyde, CD Projekt RED bu yeni macera için motoru değiştirmek istediğini belirtti. Kendi bünyesindeki REDengine motorundan çıkan Polonyalı stüdyo, etkileyici Unreal Engine 5'i açık dünya deneyimlerine uyarlamak için Epic Games ile bir ortaklığa girişiyor.

Bu nedenle, bu yeni oyunun duyurusu, varsa, Unreal Engine'in gelecekteki sürümlerinden bahsedeceğinden, iki kuruluş yeni bir uzun vadeli ortaklığa giriyor. Ancak CD Projekt RED, REDengine motorunun aşağı yukarı yakın gelecekte Cyberpunk 2077'nin genişlemesi için kullanılmaya devam edeceğini ve bu yeni The Witcher oyununun Epic Games Store'a özel olmayacağını açıklığa kavuşturmak istedi. 

Şimdilik The Witcher destanındaki bu yeni giriş hakkında bildiğimiz tek şey bu. Daha fazlasını bilmeden önce çok zaman geçeceğine bahse gireriz. Cyberpunk 2077'nin gelişimi gerçekten de sona ermedi ve Polonyalı stüdyo muhtemelen çok erken iletişimle geçmişin hatalarını tekrarlamak niyetinde değil.


KaynakCD Projekt RED

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent