recent
Güncel Haberler

Starfield Oyunun Görüntüleri Sızdırıldı

Ana Sayfa
Starfield Oyunun Görüntüleri Sızdırıldı

Bu yılın ilerleyen zamanlarında yapılması planlanan Starfield, bize herhangi bir oynanış özeti gösterme zahmetine girmedi, bu yüzden Bethesda Game Studios'un oyununun her karesi son derece değerli... ve beş kareyi atlayacağız.

Geçen Haziran, Skyrim ve Fallout 4'ün yaratıcılarının bir sonraki aksiyon RPG'si, ilk gerçek fragmanını ortaya çıkarmak için Microsoft'un sahnesinden yararlandı. Bu vesileyle, yalnızca Bethesda tarafından yayınlanan başlığın alfa sürümünden oyun içinde yakalanan bir diziye hayran kalabildik. Ve lansmanından yedi ay sonra, Starfield bize hala somut bir şey göstermedi…

Fikir almak için yeterli değil

Starfield'ın 2018 yılında Bethesda Game Studios tarafından yapılan versiyonundan alınan oyunun Reddit'te yayınlandığı beş görselin yayınlandığı açıklandı. Oyunun dört yıl içinde şüphesiz çok geliştiğini söylemeye gerek yok. Oyuncu tarafından kontrol edilen karaktere ek olarak, uzayda bir üssün nasıl göründüğünü görebiliyoruz.

Kısacası, sonuçta pek bir şey göstermeyen bu görsellerle aceleci sonuçlar çıkarmak zor. Starfield, 11 Kasım 2022'de Xbox Series X/S ve PC'de planlanan lansmanından önce bu yaz (muhtemelen varsayımsal bir Microsoft konferansı sırasında) kendisini derinlemesine sunacaktır.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent