recent
Güncel Haberler

Resident Evil Village, Üçüncü Şahıs Modu ve Yeni Hikaye İçeriği Geliyor

Ana Sayfa
Resident Evil Village, Üçüncü Şahıs Modu ve Yeni Hikaye İçeriği Geliyor

Capcom geçen günlerde dijital sunumunda Resident Evil Village'ın Winters genişlemesinin bir parçası olarak Shadows of Roses DLC'yi 28 Ekim'de çıkacağını duyurdu.

Xbox Bethesda, Capcom da kendilerini tanıtmak istedi. Gece yarısı yayını sadece zaten bilinen oyunlara döndü. Yani hiç duyuru yoktu, ancak bazı oyunları yeni görsellerle inceleyebildik.

Capcom tarafından aylar önce nihayet ortaya çıktı ve yalnızca yeni hikaye tabanlı içerik getirmekle kalmayacak, aynı zamanda üçüncü kişiye görünürde yeni bir kamera modu getireceği için devasa olmayı vaat ediyor.

Winters'ın genişlemesi, Mercenaries modu için üçüncü şahıs modu, ana oyundan sonra geçen yeni bir hikaye oynanabilir bir karakter olarak Lady Dimitrescu dahil olmak üzere yeni içerik ekleyecek. Çok oyunculu oyun Resident Evil Re:Verse de 28 Ekim'de piyasaya sürülecek.

Bu nedenle, Resident Evil Village ana hikayesinin olaylarından yıllar sonra geçen bu yeni hikayede, güçlerinin doğasını anlamaya ve onlardan kurtulmaya çalışacak olan Ethan'ın kızı Rose'u takip edip kontrol edeceğiz.

Bu içeriğin tamamı ana maceranın aksine üçüncü şahıs olarak oynanabilecek, ancak bunun nedeni Capcom'un ayrıca Village deneyimine bazı yeni özellikler getirmeyi hedeflemesidir.

Ethan için bir TPS görünümü ve Mercenaries modu için içerikler

Resident Evil Village, Üçüncü Şahıs Modu ve Yeni Hikaye İçeriği Geliyor
Resident Evil Village

Winter's Expansion'ı satın aldığınızda, Resident Evil Village'ın dizinin hayranları tarafından uzun süredir beklenen ve öznel izlemeyi desteklemeyen ünlü üçüncü şahıs görüş modu da açılıyor. 

Bu nedenle, Ethan'ı diğer geleneksel Resident Evil'lar gibi elde taşınır kamera görüntüsünde görebilir ve ardından sahnelemenin bu TPS görünümüne iyi uyması için üzerinde çalışılan yeni animasyonlara hayran kalacaksınız.

Bu tek oyunculu yeniliğe ek olarak, Mercenaries modunda ayrıca üç yeni oynanabilir karakterle bazı eklemeler olacak, yani:

  • Chris Redfield 
  • Karl Heisenberg 
  • Alcina Dimitrescu 
  • Lady Dimitrescu

Aynı gün, temel oyun ve Winter Expansion DLC dahil olmak üzere yukarıdaki üç öğeyle birlikte yazılım için bir Gold Edition sunulacak. Bu sürüm için ön siparişler yakında başlayacak.

Resident Evil Village DLC ne zaman çıkacak?

Resident Evil Village, Üçüncü Şahıs Modu ve Yeni Hikaye İçeriği Geliyor
Resident Evil Village

Tüm bunlar 28 Ekim'de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Stadia için çıkacak olan Resident Evil Village DLC'sine dahil edilecek.

Resident Evil Village, 2021'de PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı. 6 milyondan fazla kopya sattı.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent