recent
Güncel Haberler

God of War Ragnarök PlayStation'ın En Hızlı Satan Oyunu Oldu

Ana Sayfa
God of War Ragnarök PlayStation'ın En Hızlı Satan Oyunu Oldu

PlayStation bugün Twitter'da en yeni God of War Ragnarök'ün en çok satan birinci taraf parti oyunu olduğunu duyurdu. İlk haftada 5,1 milyon kopya sattı. Ayrıca God of War serisinin satış rekorunu da kırdı.

Oyun, 9 Kasım'da hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 için yayınlandı. Ragnarok'un bu kadar iyi satmasının en olası nedenlerinden biri, PlayStation 5'e özel olmaması. PlayStation 5 satışları artmış olsa da, yıllarca süren tedarik zinciri sorunları arasında hala yaygın bir şekilde dağıtılmıyor. Sony, konsol tabanlı satışlarla ilgili henüz ayrıntılı bilgi sağlamadı.

Bu oyun daha önce The Last of Us Part II'ye aitti. Lansman haftasonunun sonuna kadar dört milyon kopya sattı ve PS4'e özel en çok satan oyun olmaya devam ediyor. Sony'nin 2018'deki önceki God of War oyunu da ilk üç gününde 3,1 milyon kopya satarak kısa bir süre bu isme sahipti, ancak 3,3 milyon kopya satan Spider-Man tarafından geçilmişti.

Ragnarok ayrıca, yaklaşan Oyun Ödülleri'nde Yılın Oyunu da dahil olmak üzere birçok ödül almaya aday. İki başrol, Christopher Judge ve Sunny Suljic, En İyi Performans dalında aday gösterildi.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent