recent
Güncel Haberler

Yeni Bir Pixel Geliyor! Pixel 7a Mı Yoksa Beklenen Pixel Fold Mu?

Ana Sayfa
Yeni bir Pixel Geliyor! Pixel 7a Mı Yoksa Beklenen Pixel Fold Mu?

ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) veritabanında, yeni bir Google telefon duyurusunun yakın olduğunu öne süren üç yeni referans ortaya çıktı.

İçindekiler

Google'ın Pixel serisiyle işi henüz bitmedi ve yeni bilgiler, üreticiden yeni bir akıllı telefonun yolda olduğunu doğruluyor.

Tek bir Google akıllı telefonu için üç yeni referans

Çeşitli FCC listelerini inceleyerek üç yeni referans buluyoruz: G0DZQ, GHL1X ve GWKK3. Bunlar, arama motoru tarafından tasarlanan aynı yeni telefonun üç çeşidine karşılık geliyor.

Akıllı telefonların satışı onaylanmadan önce, ABD radyo standartlarına uygunluğu test edilmek ve onaylanmak üzere FCC'ye sunulur.

Google şu anda üç referans listeliyorsa, dünyanın farklı ülkelerinde hangi ağ bantlarının kullanıldığına bağlı olarak bunlar farklı modeller olabilir.

Pixel Fold mu Pixel 7a mı?

Pek çok söylenti, Google'ın bu yıl ilk katlanabilir akıllı telefonu Pixel Fold'u piyasaya süreceğine işaret ediyor. Bir YouTuber'dan elde edilen ve bize bu merakla beklenen cihazın tasarımına ve boyutlarına dair ilk bakışı veren bu maketin kanıtladığı gibi, bu modelin gelişimi tüm hızıyla devam ediyor gibi görünüyor.

Ancak bir sonraki akıllı telefon Pixel Fold olmayacak, Pixel 7a olacak. 9to5Google'ın işaret ettiği gibi, referanslardan biri olan 28291FQHN ile ilişkili seri numarası, bu sefer birkaç haftadır sızdırılan ve internette video aracılığıyla keşfedilen 2A281FQHN olan Pixel 7a'ya çok benziyor. Çeşitli belgelerde, Microsoft Surface Duo'da olduğu gibi bazen belirtilebilen "katlanabilir", "katlanır" veya "katlanmış" terimlerinden bahsedilmiyor.

Pixel 7a'nın Pixel 7 ile kabaca aynı özelliklere sahip olması, ancak orta sınıf akıllı telefon pazarında rekabet edebilmek için çok daha ucuz bir fiyat noktasında olması bekleniyor. Cihaz, 90 Hz ekran, kablosuz şarj ve üçlü kamera modülünden yararlanabiliyor. Google tarafından geliştirilen seriyi bu kadar başarılı kılan gelişmiş görüntü işlemeyi sağlamak için Google Tensor G2 de entegre edilebilir.

FCC'ye teslim edilen kılavuzlar veya kesin boyutlar gibi bilgiler 180 gün boyunca gizlilik mührü altındadır. Bu süre zarfında ve muhtemelen Mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen Google I/O 2023'te sunulacağına şüphe yok.


Kaynak9to5Google

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent