recent
Güncel Haberler

Fiyaskoyla Sonuçlanacak! Yeni Bir Counter-Strike Yakında Geliyor Mu?

Ana Sayfa
Fiyaskoyla Sonuçlanacak! Yeni Bir Counter-Strike Yakında Geliyor Mu?

Counter-Strike: Global Offensive'in piyasaya sürülmesinden on bir yıl sonra, amiral gemisi çok oyunculu FPS lisansı yeniden dikkatleri üzerine çekiyor.

İçindekiler

Bazı ısrarcı kaynaklar yeni çalışmalardan hiç bahsetmiyor olsa da, en azından Valve'ın Source 2 motorunun iyi bir elden geçirilmesinden bahsediyorlar.

Counter-Strike yeniden saldırıya geçmeye hazır

En azından Valve'ın amiral gemisi lisanslarını yenilemek için zaman ayırdığı için mutlu olduğunu söyleyebiliriz. Sanal gerçeklik başyapıtı Half-Life: Alyx'ten üç yıl sonra, olağanüstü bir değişim geçirme sırası Counter-Strike'ta.

Bunun ilk ipucu, Gabe Newell'in şirketinde sızıntı uzmanı olan bilgili Gabe Follower'dan geliyor. Geçen hafta, en son NVIDIA sürücülerinde iki yeni yürütülebilir dosya keşfedildi: csgo2.exe ve cs2.exe.

Bundan, Counter-Strike ile ilgili iki yeni dosyanın ortaya çıktığı sonucuna varabiliriz: Global Offensive 2 ve/veya Counter-Strike 2. Bu keşif şimdiden biraz merak uyandırdı ve bu merak daha yeni kaynaklar tarafından körüklendi.

Counter-Strike'ın yeni sürümü yakında beta sürümünde mi?

Dün, Valve için eSpor ve FPS turnuvalarını takip eden tanınmış bir gazeteci olan Richard Lewis, şu kaynağa atıfta bulunarak bir makale yazdı: "Evet, Counter-Strike 2 bir gerçek."

Daha spesifik olarak, birden fazla kaynak, Valve'ın Source 2 motoru üzerinde Counter-Strike'ın yeni bir sürümünün geliştirildiğini doğruladı. Basitçe Counter-Strike 2 olarak adlandırılan bu güncellenmiş FPS sürümü, diğer şeylerin yanı sıra güzel bir görsel elden geçirmeden yararlanacak. Global Offensive'in orijinal Source motoru üzerinde çalıştığını unutmayın.

Daha da iyisi, Richard Lewis bu yeni sürümün çok yakında beta sürümünde olması gerektiğini iddia ediyor. Kaynaklarına göre en geç Mart ve 1 Nisan'da satışa çıkabilir (umarız bu bir Valve şakası değildir).

Karakterlerin el bombası atarken söylediği gibi "Bu (potansiyel olarak) patlayacak" ifadesi önümüzdeki haftalarda Counter-Strike'da daha da güzel ve daha güçlü olacak.


KaynakRichard Lewis, Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent