recent
Güncel Haberler

Ubisoft, Steam'e Geri Dönüyor! Far Cry 6 ve Diğer Oyunlar Yakında Yayınlanacak!

Ana Sayfa
Ubisoft, Steam'e Geri Dönüyor! Far Cry 6 ve Diğer Oyunlar Yakında Yayınlanacak!

Ubisoft, Steam'e geri döndü ve kataloğuna dört yeni oyun ekliyor. Fransız oyun şirketi, yıllar sonra yeniden Steam'e adım atmaya karar verdi ve platformda varlığını artırmak için harekete geçti. Ubisoft'un önümüzdeki ay yayınlanacak oyunları arasında ilgi çekici yapımlar bulunuyor.

Ubisoft ve Steam

Ubisoft, üç yıl sonra kendi başlatıcısını kullanmadan önce Steam platformuna geri dönüyor. 2019'da Ubisoft, The Division 2'nin yalnızca kendi başlatıcısı aracılığıyla kullanılabileceğini ve o zamandan beri Steam'de kullanılamadığını duyurmuştu.

Fransız oyun şirketi Ubisoft, birkaç ay boyunca Amerikan platformunu gözden geçirdi ve şirket içi oyunları yeniden Steam'de piyasaya sürmeye başladı. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, oyuncular Ubisoft'un yeni oyunlarının keyfini çıkarabilecekler.

Steam'e yeni Ubisoft oyunları geliyor

Geçtiğimiz Aralık ayında Assassin's Creed Valhalla'nın Steam'de piyasaya sürülmesiyle başlayan Ubisoft, Far Cry 6'nın 11 Mayıs'tan itibaren Steam'e geleceğini duyurdu.

Ubisoft, Steam'e Geri Dönüyor! Far Cry 6 ve Diğer Oyunlar Yakında Yayınlanacak!
© Ubisoft

Haziran yaklaşırken oyuncular üç yeni Ubisoft oyununu dört gözle bekliyor: Republic of Riders, Rainbow Six Extraction ve Monopoly Madness. Ubisoft, ticari nedenlerle %30 vergi ödemek zorunda kalmamak için Steam'den ayrılmıştı. Ancak diğer yayıncılar gibi Fransız devi de Valve platformu olmadan yapamayacağı için geri dönme kararı aldı. Assassin's Creed Valhalla'nın geçen yıl Steam'de başlatılmasıyla başlayan bu geri dönüş, Far Cry 6'nın Mayıs ayında piyasaya sürülmesiyle devam ediyor.

Birkaç gün önce Ubisoft, Ubisoft+ abonelik hizmetini Xbox konsollarında başlatmaya karar verdi. Fransız grubun türünde Ubisoft Game Pass olarak adlandırılan abonelik hizmeti, Xbox Series X ve Xbox Series S'de zaten mevcut. Ancak, EA Play'den farklı olarak, Xbox Game Pass ile entegre edilmemiş ve ek bir aylık ücret gerektiriyor, ki bu birçok oyuncunun (haklı olarak?) çok yüksek olduğunu düşündüğü bir fiyatlandırma.


Kaynak: Engadget

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent