recent
Güncel Haberler

Spider-Man 2 ve Alan Wake 2: Gişe Rekortmeni Oyunlar, Çıkış Tarihleri Açıklandı!

Ana Sayfa
Spider-Man 2 ve Alan Wake 2: Gişe Rekortmeni Oyunlar, ÇıkışTarihleri Açıklandı!

Dün akşam gerçekleştirilen Summer Game Fest etkinliğinde, 2023'ün en heyecanla beklenen video oyunlarından ikisinin çıkış tarihleri sonunda duyuruldu. Alan Wake 2 ve Spider-Man 2 gibi oyunlar, genellikle olduğu gibi yıl sonunda piyasaya sürülecek.

Ancak, son dakika erteleme haberleri kaçınılmaz olabilir.

Spider-Man 2, hala PlayStation 5'e özel

Summer Game Fest 2023 etkinliği, oyuncuları (Final Fantasy hayranları hariç) pek heyecanlandırmadı gibi görünüyor. Bununla birlikte, etkinlik, tüm zorluklara rağmen bazı sürprizlerle dolu olmaya çalıştı. Ancak, bu makalede özellikle dikkatimizi çeken ilk duyuru ne kadar şaşırtıcı olmasa da, duyurunun şekli oldukça etkileyiciydi.

Marvel's Spider-Man 2 için yeni bir fragman sunulmadı, ancak Insomniac Games oyun direktörü Bryan Intihar, oyunun çıkış tarihini açıklamak için sahneye çıktı. Miles Morales ve Peter Parker ile 20 Ekim'de yalnızca PS5'te bir araya geleceğiz. Daha sabırsız olanlar için ilerleyen aylarda bir PC sürümünün de sunulması bekleniyor.

Bu açık dünya devam oyununda, 2018'deki oyunun (ve 2020'deki yan oyunun) ardından, iki kahramanımız Venom ve Avcı Kraven ile karşı karşıya gelecekler.

Alan Wake'in 13 yıldır beklenen devam oyunu

Dün gece, Alan Wake 2'nin bize oynanıştan bazı görüntüler sunacağı beklentisiyle heyecanlandık. Oyunun özel olarak Sony konsollarına ait olmaması sevindirici bir haberdi, çünkü 17 Ekim'de Xbox, PlayStation ve PC (özellikle Epic Games Store üzerinden) platformlarında piyasaya sürülecek. Ancak, fiziksel bir sürümünün olmaması ise bir dezavantaj olarak karşımıza çıkıyor.

Spider-Man 2 ve Alan Wake 2: Gişe Rekortmeni Oyunlar, ÇıkışTarihleri Açıklandı!
© Epic Games / Sony

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen bu üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyununda, elbette baş kahraman Alan Wake'in yanı sıra Saga Anderson da yer alacak. Bu kez, bir FBI ajanı olarak Saga, küçük Bright Falls kasabasına gelerek bir dizi ritüel cinayeti araştırmaya başlayacak.


Kaynak: The Verge/2

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent