recent
Güncel Haberler

Bütçeyi Zorlamadan Starfield'ı Erkenden Nasıl Oynayabilirsiniz?

Ana Sayfa
Bütçeyi Zorlamadan Starfield'ı Erkenden Nasıl Oynayabilirsiniz?

Starfield'a tam ücret ödemeden erken erişim mi istiyorsunuz? Bunu Game Pass aracılığıyla yapmanın bir yolu var. Normal şartlarda oyunun Premium sürümünün fiyatı PC için 899 ₺, Xbox Series X/S için ise 1.150 ₺. Ancak oyunun Game Pass sürümündeki "Yükseltme" seçeneğini satın alarak bu durumun önüne geçmeniz mümkün.

Ekonomik erken erişim...

Bethesda'nın iddialı yeni destansı uzay macerasını PC ve Xbox Series XS platformlarında deneyimleyebilirsiniz. Stüdyonun Microsoft tarafından satın alınmasıyla birlikte bu heyecan verici oyun, Xbox abonelik hizmeti Game Pass üzerinden de satışa sunulacak. Starfield, 6 Eylül'den itibaren Game Pass PC veya Xbox Game Pass Ultimate aboneliği sahiplerinin kullanımına sunulacak.

Bütçeyi Zorlamadan Starfield'ı Erkenden Nasıl Oynayabilirsiniz?
© Microsoft

Game Pass'in her iki sürümü de, oyunun Premium Sürümünü beş gün önceden satın alarak erişmenizi sağlar. Bunu yapmak için Xbox Mağazası'na veya bilgisayardaki Xbox uygulamasına gidin ve "Starfield Premium Edition Upgrade" arayın. Bu yükseltme seçeneği 1.600 ₺'ye satın alınabilir veya Game Pass aboneliğiniz varsa 500 ₺'ye satın alınabilir.

Bu yükseltmeyle, Premium Sürümün tam fiyatından çok daha düşük bir fiyata Starfield'a erken erişim avantajından yararlanabilirsiniz. Zaten bazı geri bildirimler topladığımız beş günlük önceden erişimin yanı sıra, aşağıdaki içerikleri de içeriyor:

  • Eski Mars görünüm paketi ;
  • Constellation görünüm paketi (lazer tüfeği, kıyafet, kask ve jetpack) ;
  • Oyunun dijital sanat kitabına ve müziklerine erişim;
  • Shattered Space genişleme paketine erişim (çıkış tarihi henüz belli değil).

Elbette böyle bir anlaşma şartsız değil

...şartlara bağlı olarak

Game Pass üzerinden Starfield Premium Edition'a yükseltme yaptıysanız oyunun keyfini ancak Microsoft hizmetine abone olarak çıkarabilirsiniz. Aboneliğinizin süresi dolarsa oyuna erişiminizi kaybedersiniz.

Ancak şunu unutmamanız önemlidir ki oyun içi ilerlemenizi, dijital sanat kitabınızı ve ayrı olarak indirilen film müziğinizi koruyacaksınız. Oyuna, dış görünüm paketlerine ve genişletmelere erişim elde etmek için bu içeriğe Game Pass'e yeniden abone olduğunuzda erişebilirsiniz.

Dolayısıyla, oyunu kutulu veya dijital tam fiyatına satın alarak özgürce kullanmak ya da Game Pass'i kullanmak arasında hangi seçeneğin size daha uygun olduğuna karar vermek size kalmış. Her iki şekilde de, sadece üç gün sonra Starfield'ın yıldızlar arasında başladığı heyecanına katılabileceksiniz!


Kaynak: Xbox

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent