recent
Güncel Haberler

Eylül 2023'te Prime Video'da Beklenen Diziler

Ana Sayfa
Eylül 2023'te Prime Video'da Beklenen Diziler

Her ne kadar Amazon bu sene Prime Video platformunda yeni diziler konusunda oldukça suskun kalsa da şirketin bu duruşunu en azından eylül ayında telafi etmeyi planladığını söyleyebiliriz!

Biraz süper kahraman, biraz aksiyon, biraz Fransız cazibesi, biraz uluslararası yetenek ve hatta biraz fantezi ya da spor... Prime Video aboneleri bu sonbaharda çok çeşitli şovları sabırsızlıkla bekleyebilirler.

Geleneksel beklentilere sadık kalarak Amazon'un zengin içeriğini aşağıda bulabilirsiniz.Ayrıca, izleyeceğiniz yapımı seçerken size yardımcı olabilecek bazı dikkate değer filmlere de yakından göz atabilirsiniz.

Önceden belirtilmeli ki, Warner Bros. Pass veya Prime Video tarafından sunulan diğer ek abonelik içerikleri burada değerlendirmeye alınmamıştır. Ancak, son aylarda HBO ve Max gibi kanallardan gelen birçok kaliteli program izleyicilere sunulmuştur. Yakın zamanda öne çıkan diziler arasında üstün kalitedeki "Warrior" dizisinin 3. sezonu, merakla beklenen "Harley Quinn" animasyonunun 4. sezonu ve keyifle izlenen "Miracle Workers" dizisinin 4. sezonu yer almaktadır.

Eylül ayında Prime Video'ya eklenen yeni filmleri de unutmamak lazım, bunlar ayrı bir yazıda ele alınacak!

Eylül 2023'te Prime Video'ya gelecek tüm diziler

  • "La Roue Du Temps" (Prime Original, 2. sezon, 1 Eylül)
  • "New York: Crime Organisé" (1. sezon, 1 Eylül)
  • "FC Barcelona: Une Nouvelle Ère" (2. sezon, 6 Eylül)
  • "Killer Coaster" (Prime Original, 1. sezon, 15 Eylül)
  • "La Servante Écarlate" (5. sezon, 15 Eylül)
  • "Wilderness" (Prime Original, 1. sezon, 15 Eylül)
  • "Le Continental: D'Après L'Univers de John Wick" (Prime Original, 3 bölümlük, 22 Eylül)
  • "The Fake Sheikh" (Prime Original, 1. sezon, 26 Eylül)
  • "Gen V" (Prime Original, 1. sezon, 29 Eylül)

Bu ay kaçırılmaması gereken diziler

Zaman Çarkı - 2. Sezon

2021 yılından bu yana merakla beklenen "Zaman Çarkı"nın 2. sezonu nihayet izleyiciyle buluştu. Başrolünde Rosamund Pike'ın yer aldığı dizi, yeni sezonda daha fazla fantastik öğe sunarak Robert Jordan'ın romanlarının hayranlarını daha da etkilemeyi hedefliyor. Dizinin bu değişimden nasıl ivme kazanacağı ve Rosamund Pike'ın ortaya çıkmasının nasıl bir etki yaratacağı yakın gelecekte ortaya çıkacak cevaplardan sadece birkaçı.

The Continental: John Wick'in Evrenine Dayanıyor - 3 Bölümden Oluşuyor

John Wick aksiyon filmi serisinden ilham alan ilk seri The Continental, toplam 90 dakika süren üç bölümden oluşacak. Bu dizi, Winston karakterinin (bu rolü burada Colin Woodell üstleniyor) 1970'lerdeki geçmişini ve tarihini keşfetmeye odaklanıyor. Bu, Keanu Reeves'in başrol oynadığı John Wick filmlerinin evreni hakkında daha fazla bilgi edinmek için ek motivasyon sağlıyor.

Gen V - Sezon 1

The Boys'un ikinci yan hikayesi "Gen V", geleceğin süper kahramanlarının yetiştirildiği bir okuldaki öğrenciler etrafında dönüyor. Ancak ortaya çıkan süper güçler, ergenlik hormonlarıyla birleşen dinamikler ve kafa karıştırıcı gizemlerle dolu bir hikaye, işlerin ne kadar karmaşık hale gelebileceğini gösteriyor. (Gerçekten her şey, kesinlikle her şey!)

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent