recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'un 16. Ücretsiz Oyun Sızıntısı: Muhteşem Bir Oyun Sizi Bekliyor!

Ana Sayfa
Epic Games Store'un 16. Ücretsiz Oyun Sızıntısı: Muhteşem Bir Oyun Sizi Bekliyor!

Her güzel şeyin bir sonu vardır. İki haftayı aşkın bir süredir devam eden şenliklerin ardından hediye verme dönemi yakında sona erecek. Festival sezonu boyunca Epic Games Store, beğenilen bağımsız yapımlar, daha az bilinen oyunlar, yeni çıkan oyunlar ve popüler lisanslar da dahil olmak üzere 17 ücretsiz oyun sundu. Büyük finalden önce açılması gereken bir kutu daha var ve içeriği şimdiden biliniyor.

On altıncı ücretsiz Epic Games Store oyunu şimdiden duyuruldu

Sondan ikinci ücretsiz oyun, yarından itibaren haftalık olağan hediyelere dönmeden önce artık mevcut. Fortnite Mağazasının sunduğu fırsatla Şafağa 20 Kala oyunu 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 19:00'a kadar edinilebilirken, son patlayıcı hediye öncesinde halefi şimdiden duyuruldu.  A Plague Tale Innocence, Yüz Yıl Savaşları sırasında geçen bir Fransız yapımı.

Oyun, küçük kardeşini garip bir hastalıktan korumakla görevlendirilen Amicia'nın bir yandan da savaşın, vebanın ve Engizisyon'un sapkınlara karşı zulmünün zorluklarıyla yüzleşmesini konu alıyor. Epic Games Store'daki bu ücretsiz oyun, iki çocuğun masumiyeti ile savaşın acımasızlığını yan yana getiren büyüleyici bir hikayeye sahip. Kullanılan dil açık, nesneldir ve önyargılı veya süslü bir dilden kaçınır. Metin dilbilgisi açısından doğru ve geleneksel yapıyı takip ediyor. İçerikte herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Sanat yönetimi ustaca olup görsel olarak çarpıcı ve zaman zaman rahatsız edici bir deneyim yaratmaktadır. Oyunun güçlü yönleri anlatısal, sanatsal ve eğlenceli niteliklerinin yanı sıra farelerin tasvirinde yatmaktadır.

Son ücretsiz oyun ne olacak?

A Plague Tale Innocence, 3 - 4 Ocak tarihleri arasında saat 19:00'da ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu saatten sonra Epic Games Store Noel takviminin büyük finali ve on yedinci ve son ücretsiz oyunu olacak. Son hediye, aksiyon dolu oynanışıyla bilinen Eidos Montreal'den Guardians of the Galaxy. Bu sızıntı, önceki oyun başlıklarını sağlayan aynı kaynak tarafından doğrulandı. İlk sunulduğunda değersiz olduğu düşünülmesine rağmen şaşkınlığa neden olan aynı öğedir.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent