recent
Güncel Haberler

Örümcek Adam: Beklenen Spin-Off Ortaya Çıktı, Ancak Hala Tartışmalı

Ana Sayfa
Örümcek Adam: Beklenen Spin-Off Ortaya Çıktı, Ancak Hala Tartışmalı

Sony'nin Örümcek Adam evrenini duydunuz mu? Bize Venom, Morbius ve Venom 2 gibi harika filmler kazandırdı ve şimdi dört gözle beklediğimiz bir film daha var: Madam Web! Hemen belirtelim, Madam Web Marvel Sinematik Evreninin (MCU) bir parçası değil, ancak bu onu daha az heyecan verici yapmıyor. Onu 14 Şubat 2024'te sinemalarda izleyebilirsiniz - Sevgililer Günü randevusu için mükemmel! Yeni fragmanı bir video özeti şeklinde kontrol ettiğinizden emin olun.

Madame Web, yeni Örümcek Adam spin-off'u

Madame Web, Morbius ve Venom 1 ve 2 gibi önceki filmlerin karışık eleştirileri nedeniyle biraz endişeli hissediyor gibi görünüyor. Sosyal medyada bazı izleyicilerin fragmanlar ve film projesi hakkında şüpheleri olması anlaşılabilir bir durum. Ancak Madame Web'in ilginç bir karakter olduğunu belirtmek gerekir. Filmde Cassandra Webb durugörü ve telepatisini sergiliyor ve bu da onu geleceğin üç Örümcek Kadını olan Julia Carpenter, Mattie Franklin ve Anya Corazon ile tanıştırıyor. Bu, Sony'nin ağırlıklı olarak erkeklerden oluşan Örümcek Adam evrenine canlandırıcı bir katkı.

Madam Web doğrudan MCU'da yer almasa da, Spider-Man: No Way Home filminde belirtildiği gibi aynı çoklu evrende bir bağlantı olduğunu belirtmekte fayda var. Teorik olarak, bilinen Örümcek Adam karakterlerinden biri filmde görünebilir. Ancak, şu anda böyle bir görünüme işaret eden herhangi bir söylenti yok. Filmin tam teşekküllü bir görünümden ziyade ince bir selamlama içermesi daha olası. Madame Web türünün ilk filmi olduğundan, yönetmen S. J. Clarkson süper kahramanlarını zaten çok ünlü bir karakterle gölgeleme riskini almak yerine ana karakterleri tanıtmaya daha fazla odaklanabilir.

Hey oradakiler! Yaklaşan film hakkındaki düşüncelerinizi duymak isterim. Sizce Örümcek Adam jenerik sırasında ya da sonrasında sürpriz bir şekilde ortaya çıkabilir mi?


Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent