recent
Güncel Haberler

Uzayın Derinliklerinde Yeni Bir Yolculuk: Apple TV+'ın Constellation Serisi Geliyor!

Ana Sayfa
Uzayın Derinliklerinde Yeni Bir Yolculuk: Apple TV+'ın Constellation Serisi Geliyor!

Apple TV+, Fondation, Invasion, Monarch gibi son yayınlarından da anlaşılacağı üzere bilim kurguya açık bir yakınlık duyuyor: Legacy of Monsters, Silo ve yakında yayınlanacak olan Constellation (Severance 2. sezonu beklerken!!). Constellation'ın fragmanı ve yayın tarihi az önce açıklandı. Dizinin daha çok psikolojik gerilim türüne yöneldiğini ve bunun tüm izleyiciler için uygun olmayabileceğini belirtelim.

Öfke dolu bilim kurgu (ya da tam tersi)

Constellation, daha önce Doctor Who ve War of the Worlds'de çalışmış olan Peter Harness tarafından yaratılan ve yazılan sekiz bölümlük bir dizidir. Jo'nun başrolünü en çok Millennium'daki rolüyle tanınan Noomi Rapace oynuyor. Bir uzay felaketi yaşadıktan sonra Dünya'ya dönen astronot, hayatının bazı yönlerinin değiştiğini fark eder.

Constellation için haftalık yayınlar

Diğer oyuncular arasında Better Call Saul'dan Jonathan Banks, Oppenheimer'dan James D'Arcy, Emily in Paris'ten Julian Looman, A Thousand and One'dan William Catlett ve Voyager'dan Barbara Sukowa yer alıyor.

Dizinin yayın takvimi Netflix'ten farklı olarak ilk üç bölüm 21 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak ve ardından 27 Mart'a kadar her Çarşamba bir bölüm yayınlanacak.


Kaynak: YouTube'da Apple TV+

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent