recent
Güncel Haberler

The Last of Us'un 2. Sezonundan İki Büyük Haber Sızdırıldı!

Ana Sayfa
The Last of Us'un 2. Sezonundan İki Büyük Haber Sızdırıldı!

The Last of Us'un ikinci sezonu için beklentiler yükselmeye başladı. Henüz izleyebileceğimiz bir fragmanımız olmasa da, oyuncu kadrosunun bazı üyelerinin açıklanması ve çalınan bazı görüntülerin gösterilmesiyle heyecanımız daha da arttı. Ancak hala cevaplanması gereken önemli bir soru var: Vizyon tarihi ne zaman? Bazı oldukça önemli bilgilere dayanarak bize bir ön gösterim tarihi verildi.

Dikkat: Aşağıda, oyunu henüz oynamamış olanlar için büyük bir sürpriz bozan detayı içeren bir kısım bulunmaktadır. Eğer bu sürprizi bozmak istemiyorsanız, okumaya devam etmeyin. Uyarıldınız.

The Last of Us'ın 2. sezonu 2025'in başlarında mı?

The Last of Us hayranları için önemli bir gelişme geldi! DanielRPK adlı tanınmış bir kaynağın aktardığına göre, dizide Joel'i canlandıran Pedro Pascal'ın sahnelerinin çekimleri tamamlandı. Pascal, daha sonra yaz aylarında Fantastic Four filminin çekimlerine devam edecek. Prodüksiyonun başlangıcından bu yana 2024'ün başında işe koyulan ekip, mantıken bu yılın sonuna kadar 2. sezonun çekimlerini bitirmiş olacak.

Kaynak, çekimlerin normalde Ağustos ayında tamamlanacağını belirtti ve 2. sezonun Mart/Nisan 2025 civarında yayınlanmasını beklediğini söyledi. Bu bilgi, hayranlara nihayet beklenen yayın tarihi hakkında bir fikir veriyor. Ancak, resmi bir onay olmadığı için bu bilgilerin tuzla alınması gerektiği unutulmamalıdır, bu da bazı hayranların heyecanını biraz azaltabilir.

The Last of Us'un 2. Sezonundan İki Büyük Haber Sızdırıldı!
Oyuncu kadrosunun bir kısmı açıklandı (Credits: Variety)

Yine de, Pascal'ın sahnelerini öncelikle tamamlaması beklenen bir durumdu ve bu, çekimlerin sona erdiğine dair bir işaret olarak yorumlanabilir. Dolayısıyla, The Last of Us hayranlarının 2. sezonun ilk fragmanının yayınlanmasını beklemesi için uzun bir süre kalmayabilir. Bu arada, çalınan görüntülerin yayılmasıyla yetinmek zorunda kalacaklar.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent