recent
Güncel Haberler

The Witcher: Henry Cavill Olmadan Yola Devam, Yeni Yıldızlarla 4. Sezon Yolda

Ana Sayfa
The Witcher: Henry Cavill Olmadan Yola Devam, Yeni Yıldızlarla 4. Sezon Yolda

Netflix'in hit dizisi The Witcher'ın yeni sezonu, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin kitaplarından ilham alarak hazırlanıyor. Yeni sezon, kitaplardaki önemli olaylara odaklanacak ve birçok sembolik karakterin tanıtılmasına olanak sağlayacak. Yüksek profilli oyuncuların katılımıyla dizinin kalitesinin artması bekleniyor. Ancak, bu yeni dönemin başarısı kesinlikle belirsiz. The Witcher gibi bir seride her zaman iki ucu keskin bir kılıç gibi olacak.

The Witcher dizisinin oyuncu kadrosu 4. sezon için genişliyor

The Witcher hayranlarının çoğu için Netflix'in vizyonundan hayal kırıklığı yaşandı, çünkü dizinin 3. sezonunda Henry Cavill'in ayrılmasıyla sona erdi. Orijinal esere bağlılığıyla tanınan Cavill için, Geralt'ı canlandıran aktör ile dizi yapımcıları arasında uyarlama konusunda yaşanan anlaşmazlık acı verici bir ayrılığa neden oldu. Ancak macera durmak zorunda değil, çünkü Liam Hemsworth, beyaz saçları, sarı gözleri ve sırtındaki iki kılıcıyla Geralt'ın rolünü devralıyor.

Bu ayrılık daha da üzücü çünkü 4. sezon, kitaplardaki son derece önemli olaylara odaklanacak. Ciri'nin tek başına hayatta kalmak için hızla büyümesi gerekecek. Romanlardan tanıdık güçlü ve son derece tehlikeli karakterlerle karşı karşıya gelecek. Bunlardan birkaçı, korkutucu bir ödül avcısı olan Leo Bonhart ve "Huant Cat" takma adıyla bilinen karanlık Nilfgaard casusu Stefan Skellen. Variety'nin haberine göre, Netflix, bu ikonik karakterleri canlandırmak için Sharlto Copley (District 9) ve James Purefoy'u (Churchill) işe aldı. Bu yetenekli oyuncular, The Witcher evreninin bu önemli karakterlerine hayat verecekler.

Bu karanlık dünyada bazı güçlü müttefikler

The Witcher: Henry Cavill Olmadan Yola Devam, Yeni Yıldızlarla 4. Sezon Yolda
Henry Cavill'in ayrılığı ve Netflix'in başıboşluğuna rağmen umut vaat eden bir 4. sezon mu? © Netflix

The Witcher evreninde sadece kötülerin olmadığına sevinmek gerekiyor (ne kadar...). Netflix, neşeli cüce Zoltan Chivay'i canlandırmak için Danny Woodburn'u (TMNT) kadrosuna dahil etti. Geralt'ın en yakın dostlarından biri olan Zoltan, güçlü bir oyuncu tarafından hayata geçirilecek. Bu da demek oluyor ki Zoltan, 4. sezon boyunca Geralt'ın renkli ekibine katılacak: Jaskier, Yennefer ve Ciri. Bu üç karakter hala dizi içinde Joey Batey, Anya Chalotra ve Freya Allan tarafından canlandırılmakta.

Netflix'in gelecek sezonunda gruba başka bir önemli müttefik daha katılacak: Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy (veya Regis). Birçok açıdan önemli bir karakter olan Regis, çok karizmatik Laurence Fishburne (Matrix) tarafından canlandırılacak. Bu güçlü kadro, aynı kalitede bir anlatımla desteklenebilecek mi? Muhtemelen 2025'in başlarında bir karar alınacak, ancak buna rağmen bir miktar endişe hakim.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent