recent
Güncel Haberler

Call of Duty Black Ops 6: İlk Teaser Erken Sızdırıldı

Ana Sayfa
Call of Duty Black Ops 6: İlk Teaser Erken Sızdırıldı

Microsoft, Summer Game Fest 2024'te büyük ses getirecek bir duyuruya hazırlanıyor. Call of Duty Black Ops 6'nın, birkaç gün içinde gerçekleşecek olan Xbox konferansında resmiyet kazanması bekleniyor. İlk sızıntılara göre, oyun tek oyunculu senaryosunda açık dünyayı benimseyerek yeni bir yöne gidecek. Modern Warfare 3'ün denediği bazı yenilikler pek olumlu karşılanmamıştı, bu yüzden 2024'te çıkacak olan ve Black Ops Körfez Savaşı olarak adlandırılan bu bölüm, topluluğu yeniden kazanmak zorunda kalacak.

Oyunun hayranları, Call of Duty Black Ops 6 olarak bilinecek oyunun ilk teaser'ını keşfetmeyi başardı. "The Truth Lies" adlı tanıtım sitesi erkenden ortaya çıktı ve bu ilk teaser, eski tip bir televizyon ekranında geçiyor. Oyuncular, kanalları değiştirerek, sesi ayarlayarak ve videoyu döndürerek eğlenceli anlar yaşayabilirler. Şimdilik 6 kanal mevcut, ancak her şey ilk kanalda gerçekleşiyor.

İlk sahnelerde, gece vakti Rushmore Dağı'na tırmanan insanları görüyoruz, ardından gündüz görüntüleri beliriyor. Ülkenin tarihi figürlerinin anıtına "Gerçek Yalan Söyler" yazılı bir pankart asılıyor. Pankartta, 9 Haziran'daki Xbox konferansından sonra yapılacak olan Call of Duty Black Ops 6'ya adanmış bir vitrini doğrulayan üç başlı Cerberus logosu da bulunuyor.

Activision'ın önümüzdeki günlerde oyun hakkında resmi açıklamalar yapması bekleniyor. Bu arada The Wall Street Journal, Microsoft'un Call of Duty Black Ops 6'yı Xbox Game Pass'e eklemeyi planladığını iddia ediyor. Xbox'ın başındaki isim Sarah Bond, şirketin bu yönde ilerlediğini ve şirket içi stüdyolardan çıkan tüm oyunların piyasaya çıkar çıkmaz XGP kataloğuna dahil edileceğini doğrulamıştı. Bu hamle, Microsoft'un PC ve konsol satışlarını feda ederek, bir sonraki büyük hitini milyonlarca abone için ücretsiz hale getirme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent