recent
Güncel Haberler

The Boys'un 4. Sezonu: Prime Video'dan Bomba Gibi Bir Fragman Geldi!

Ana Sayfa
The Boys'un 4. Sezonu: Prime Video'dan Bomba Gibi Bir Fragman Geldi!

Süper kahramanlar şu anda popüler kültürde popüler bir konu, ancak hakim normlara meydan okuyan bir dizi varsa, o da Prime Video'nun artık kült olmuş dizisi The Boys'dur. 

The Boys, kanlı ve aşırı şiddet içeren sahneleriyle olduğu kadar, hiciv dolu tavrıyla da dikkat çekiyor. Sadece üç sezon içinde platformun en gözde yapımlarından biri haline gelen dizi, yanında The Boys Diabolical adlı bir animasyon dizisi ve bu 4. sezonla doğrudan ilişkili olan Gen V adlı başka bir diziye de kapı araladı. Bu yazıyı okumadan önce, izleyicilere Gen V'yi izlemelerini şiddetle tavsiye ederiz.

UYARI SPOILER: Fragman, The Boys'un 3. sezonundaki ve Gen V'teki olayları bozmaktadır.

The Boys'un 4. sezonu aklımızı başımızdan alacak

The Boys'un dördüncü sezonu çok yakında. The Boys'un uzun zamandır beklenen dördüncü sezonunun 13 Haziran 2024'te yayınlanması planlanıyor. Yoğun drama ve beklenmedik sürprizlerle dolu, aksiyon dolu bir sezon vaat ediyor.

Yeni sezon, kahramanlarımızı gerçek bir barut fıçısına dönüşmüş bir şehrin ortasında isimsiz bir bataklığa hapsolmuş bir belirsizlik durumunda bırakan 3. Sezonda kurulan anlatı üzerine inşa edilecek. Buna ek olarak, Gen V'te tasvir edilen ve şüphesiz anlatının gidişatını değiştirecek olan olayların ardından gerçekleşecek. Fragmandan da anlaşılacağı üzere bir dizi oyuncu şimdiden onaylandı ve Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) gibi yeni yüzler de onlara katılacak.

Hayranların çok iyi bildiği gibi, 4. sezon belirleyici bir sezon olacak ve isyan, iç savaş ve hesaplaşmanın gündemde olduğu özellikle olaylı bir sezon olacağa benziyor. Oyuncular ve dizi yapımcıları 4. sezonun duygusal açıdan sıkıntılı olacağı ve bir önceki sezondan daha yüksek bir standart belirleyeceği konusunda uyarıda bulundular.

Aslında, hem Türkçe hem de İngilizce olarak sunulan fragmanda gösterilen bazı sahnelerin özellikle üzücü olduğunu belirtmekte fayda var.

Türkçe fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

İngilizce fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent