recent
Güncel Haberler

Call of Duty Black Ops 6 Beta Tarihi Sızdırıldı

Ana Sayfa
Call of Duty Black Ops 6 Beta Tarihi Sızdırıldı

25 Ekim'de Activision, Call of Duty Black Ops 6'nın PC, PS5, Xbox Series ve Xbox Game Pass'te yayınlanmasıyla FPS serisinin hayranlarını bir araya getirecek. Ancak çatışmalar başlamadan önce, tarihi hala netleşmeyen geleneksel bir beta test süreci yaşanacak.

Call of Duty Black Ops 6 beta ile çıkışına hazırlanıyor

Bu sızıntıyı, Activision'ın lisansları hakkında genellikle doğru bilgi veren veri analizcisi BobNetworkUK ortaya çıkardı. BobNetworkUK, GAME'de çalışan biri olduğunu iddia eden bir kişiden aldığı görseli paylaştı. Görsel, 28 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında bir beta testinin yapılacağını gösteriyor. Bu betanın, Call of Duty Black Ops 6 için ön sipariş veren oyunculara özel olacağı belirtiliyor. Ayrıca, Xbox Game Pass abonelerinin de betaya erişim sağlayabileceği anlaşılıyor.

BobNetworkUK, ön sipariş döneminin ardından betanın tüm oyunculara açılacağını düşünüyor. Yani, bu açık beta aşaması 4 Eylül'den itibaren herkes tarafından erişilebilir olacak. Ne olursa olsun, oyuncular Activision tarafından yayınlanan ve Treyarch ile Raven tarafından geliştirilen oyunun çok oyunculu bileşenini deneyebilecekler. Bu yeni oyunda, çok yönlü kayma ve atlamalar gibi bazı yenilikler dikkat çekiyor. Black Ops 6, seriyi daha da heyecanlı hale getirecek gibi görünüyor. Çok oyunculu modda başlangıçta 16 adet 6'ya 6 harita bulunacak ve bunlardan dördü 2'ye 2 oyunlar için uyarlanabilecek. Ayrıca, popüler Zombies modu da geri dönüyor.

Oyunun senaryosuyla ilgilenenler için bir uyarı: Sürekli internet bağlantısına ihtiyacınız olacak. Activision, bunun nedeninin "gerekli disk alanını azaltırken yüksek kaliteli grafikler sunmak" olduğunu belirtiyor. Bu nedenle, Black Ops 6'nın 300 GB civarında yer kaplayacağı söylentisi doğru değil.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent