recent
Güncel Haberler

EA FC 24: Ücretsiz İçerikte Muhteşem Fırsat, Tek Şart!

Ana Sayfa
EA FC 24: Ücretsiz İçerikte Muhteşem Fırsat, Tek Şart!

EA FC 25 hakkında hala bir güncelleme gelmedi, ancak bu pek sorun değil. Oyun Xbox Game Pass'te bulunuyor ve EURO 2024 için güncellendi. Amazon ve Electronic Arts, EA FC 24 oyuncularına özel ücretsiz içerikler sunarak milyonlarca oyuncuyu memnun etmeye devam ediyor. Bu içerikler, yeni Xbox oyuncuları ve geçtiğimiz haftalarda PS Plus üzerinden oyunu alanlar için özellikle faydalı olacak şekilde tasarlandı.

EA FC 24 için daha fazla ücretsiz içerik

Her ay olduğu gibi, bu iki dev şimdi de oyunculara Ultimate Team'de ilerlemeleri için hem pratik hem de içerik açısından zengin bir ücretsiz paket sunuyor. EA FC 24'te devam eden maçlar için bu paket kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fırsat. Ancak, paket sadece yaklaşık on gün süreyle sunulacağı için hızlı davranmak gerekecek. Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming 9. No.’lu Paket'i 30 Haziran 2024 tarihine kadar talep edebilirler. Paket, 92 OVR veya daha yüksek bir EFIGS TOTS oyuncusu dahil olmak üzere, 8 nadir Altın oyuncu, 81 OVR'den yüksek 2 takas edilemez oyuncu seçeneği, 12 nadir sarf malzemesi içeriyor.

Bu ücretsiz içeriği nasıl edinebilirim?

EA FC 24: Ücretsiz İçerikte Muhteşem Fırsat, Tek Şart!
EA FC 24'ten aboneler için yeni ücretsiz içerik ©Prime Gmaing

Bu ücretsiz içerik, EA FC 24 hayranları için gerçekten değerli bir fırsat, ancak yalnızca Amazon Prime üyeleri tarafından talep edilebilir. Eğer bir Amazon Prime üyeliğiniz yoksa, bu avantajı yakın arkadaşlarınız ya da ailenizle paylaşabilirsiniz. Paketi talep etmek için EA ve Amazon Prime Gaming hesaplarınızı bağlamanız gerekiyor ve bir hesapla sınırlıdır. Bu işlem tamamlandıktan sonra, içeriği doğrudan oyun içinde kullanabilirsiniz.

EA FC 24'ün bu ücretsiz paketi, futbol simülasyonunun tüm platformlarında geçerlidir, ancak aynı anda yalnızca bir hesapla kullanılabilir.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent