recent
Güncel Haberler

Fallout 2. Sezon: İkonik Karakter Resmen Doğrulandı

Ana Sayfa
Fallout 2. Sezon: İkonik Karakter Resmen Doğrulandı

Prime Video'nun popüler dizisi Fallout'un ikinci sezonunda bizleri bekleyen heyecan verici gelişmelerden bahsetmek için, birkaç spoiler içerebilecek önemli olaylara değinmek gerekiyor. Bu nedenle, henüz ilk sezonu izlemeyenlerin dikkatli olması tavsiye edilir.

Hayranlar Fallout dizisinin 2. sezonunda kendilerini evlerinde hissediyor

Eleştirmenlerden ve izleyicilerden büyük övgü alan Fallout serisinin ilk sezon finalinde, hayranlara ikonik oyun şehri New Vegas'ın görüntüsü sunulmuştu. Bunun ardından, dizinin yaratıcıları Graham Wagner ve Geneva Robertson-Dworet, karakterlerimiz Lucy, Ghoul ve Maximus'un önümüzdeki sezonda bu bölgeye yolculuk yapacaklarını doğruladılar. Ancak, New Vegas, Obsidian Entertainment'ın 2010'da büyük beğeni toplayan oyunundaki kadar ihtişamlı olmayacak. Dizideki olayların oyundan 15 yıl sonra geçtiği ve bu süre zarfında ABD'nin bu kıyamet sonrası bölgesindeki koşulların önemli ölçüde kötüleştiği vurgulanıyor.

New Vegas'ın bu yıkım haline rağmen, ikonik lideri Bay House'un yokluğunda bile kendi kimliğini koruyup koruyamayacağı merak konusu. Fallout dizisinin showrunner'ları, Variety'ye verdikleri bir röportajda Bay House'un ikinci sezonda yer alacağını doğruladılar. "Tüm önemli karakterlerimiz Vegas kökenli. Las Vegas kıyamet sonrası evrende Robert House'un kontrolü altında, dolayısıyla ikinci sezonda o da yer alacak."

Fallout 2. Sezon: İkonik Karakter Resmen Doğrulandı
Fallout New Vegas, Prime Video serisinin 2. sezonu sayesinde yeniden gündemde. © Obsidian Entertainment

Robert House, nükleer kıyametten önce RobCo Industries'in kurucusuydu ve Las Vegas'ta büyümüştü. İlk sezonda kısa bir süre göründü. Küresel kaosu başlatan olaydan iki yüzyıldan fazla bir süre sonra, şu anda New Vegas olarak bilinen şehre hala başkanlık ediyordu. Sonuç olarak, Fallout'un 2. sezonunda, bu ikonik mekanın ve aynı derecede ikonik liderinin kaderini gözlemleyebileceğiz. Bu durum, seriyi zaten sevenler için cesaret verici bir gelişme ve yeni izleyicileri Fallout'un en başarılı oyunlarından biriyle tanıştırmak için harika bir fırsat.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent