recent
Güncel Haberler

Prime Video: The Boys 4. Sezonuyla Geri Döndü, Türkiye'de Sansürlendi

Ana Sayfa
Prime Video: The Boys 4. Sezonuyla Geri Döndü, Türkiye'de Sansürlendi

Prime Video'nun Haziran takviminde en çok beklenen yapımlarından biri olan The Boys, dördüncü sezonuyla ekranlara geri dönüyor ve bizi şimdiden üç bölümüyle şımarttı bile. Butcher ve arkadaşlarının Koruyucu ve Vought megakuruluşuna karşı hâlâ yeterli gücü var mı? İşte bu konuda bazı ilk izlenimlerimiz.

Prime Video'nun olay dizisinin geri dönüşü genel olarak beğeni topladı

The Boys, Temmuz 2019'daki çıkışından bu yana Prime Video'nun en popüler dizilerinden biri haline geldi. Bugün üç bölümüyle başlayan 4. sezonu da bu nedenle özellikle merakla bekleniyordu. Ancak her güzel şeyin bir sonu vardır ve görünen o ki bu sezon, Butcher ve çetesi için sondan bir önceki sezon olacak. Dizi, 5. sezonun sonunda sona erecek. Ancak endişelenmeyin, Prime Video’nun bu kanlı süper kahraman eleştirisi evreni için pek çok planı var, bunlara Gen-V spin-off'unun 2. sezonu da dahil.

Bu yüzden hayranlar, dizinin tadını çıkarabildikleri kadar çıkarmalı. The Boys’un 4. sezonuyla ilgili ilk eleştiriler genelde olumlu. Rotten Tomatoes'ta %75 gibi güzel bir puan aldı. Basın da 4/5 ortalamayla benzer şekilde olumlu değerlendirmeler yaptı. Metacritic'te yer alan yirmi kadar yorum ise biraz daha karışık, ortalama 5.7/10 puan verdi.

Prime Video: The Boys 4. Sezonuyla Geri Döndü, Türkiye'de Sansürlendi
Saygısız Çocuklar hala Koruyucu ve yardakçılarına karşı koyabilecek güce sahip mi? © Prime Video

The Boys'un 4. sezonuna dair ilk izlenimlerimiz

Prime Video’nun bu son yapımının ilk iki bölümünü izleme şansı bulduktan sonra, Rotten Tomatoes ve basının olumlu yorumlarına katılmak gerektiğini düşünüyoruz. Hatırlatmak gerekirse, dizi bir önceki sezonun nefes kesen finalinden 6 ay sonrasında geçiyor. Yani favori karakterlerimiz evrim geçirmiş ve izleyicileri koltuklarının ucunda tutacak yeni ve yoğun konularla geri dönmüşler.

Dizi, entrika, kara mizah, dizginlenemeyen şiddet ve insan anatomisinin abartılı tasvirlerini ustaca harmanlamaya devam ediyor. Şimdi, bu oldukça güçlü başlangıcın sekizinci bölüme kadar hızını koruyup koruyamayacağını ve 4. sezon finalinin bizi 5. sezonu merakla bekletecek bir noktada bırakıp bırakmayacağını göreceğiz. Vought TV Haberlerini takipte kalın!

Türkiye'de sansürlendi

Sansür tepkisi devam ediyor.

Bir not olarak, Türkiye'de dizinin bazı bölümlerinde sansür uygulandığı biliniyor. Bu durum, The Boys'un hayranları arasında büyük bir tartışma yarattı. Geçmişte, Oppenheimer filmine de benzer şekilde sansür uygulanmış, ancak tepkiler üzerine bu sansür kaldırılmıştı. The Boys için de benzer bir değişiklik yapılır mı, zaman gösterecek. Umarız, dizinin tüm heyecanını ve özgünlüğünü sansürsüz bir şekilde izleme şansı buluruz. (Bu görüntüyü görmek zorunda değiliz.😁)

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent