recent
Güncel Haberler

Robert Downey Jr., Marvel'a Geri Dönmeyi Düşünüyor

Ana Sayfa
Robert Downey Jr., Marvel'a Geri Dönmeyi Düşünüyor

Marvel Sinematik Evreni (MCU) hayranları, en sevilen karakterlerden birinin geri dönüşü hakkında heyecan verici söylentilerle çalkalanıyor. İkonik kahraman Tony Stark, yani Iron Man'in arkasındaki ünlü aktör Robert Downey Jr., kısa süre önce bu rolü yeniden canlandırabileceğini ima etti. Bu da hayranlar arasında büyük bir coşku yarattı. MCU tarihinin önemli bir dönüm noktası olan bu karakter, gelecekteki Marvel yapımlarında tekrar karşımıza çıkabilir.

Robert Downey Jr., geçtiğimiz günlerde Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönme olasılığı hakkında konuştu. Variety'nin Actors on Actors programında Jodie Foster ile yaptığı röportajda, dünya çapında üne kavuştuğu Iron Man rolüne geri dönme arzusunu dile getirdi.

Röportajda Jodie Foster, Downey'e Iron Man rolüne geri dönmeye hazır olup olmadığını sordu. Downey bu soruya coşkuyla yanıt vererek, “Bu benim DNA'mda var. Tony Stark muhtemelen bana en çok benzeyen karakter, her ne kadar benden çok daha havalı olsa da. Bu fikre şaşırtıcı derecede açık hale geldim," dedi. Bu açıklama, daha önce yaptığı yorumları da doğrular nitelikte. Daha önce rolün kendisini seçmiş gibi göründüğünü ve Marvel Stüdyoları'nın başkanı Kevin Feige'e karşı asla bahse girilmemesi gerektiğini belirtmişti.

Robert Downey Jr., 2008 yapımı Iron Man'den başlayarak toplam on MCU filminde Iron Man karakterini canlandırdı. Karakterinin kahramanca ve dokunaklı bir şekilde son bulduğu Avengers: Endgame ile 2019'da veda etti. Ancak, gelecekteki Marvel projelerinde çoklu evrenin devreye girmesiyle Tony Stark'ın geri dönüşü mümkün olabilir. Bu, Endgame'deki ölümünün etkisini azaltmadan gerçekleştirilebilir.

Çoklu evrenin açılması, kayıp karakterleri geri getirmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Hem de anlatının sürekliliğinden ödün vermeden. Avengers: Secret Wars'un da yolda olmasıyla, Tony Stark'ın alternatif versiyonlarını görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Bu, Downey'nin kahramanca fedakarlığını silmeden rolüne geri dönmesine olanak tanıyabilir.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent