recent
Güncel Haberler

The Boys Sezon 4, Bölüm 4 Fragmanı: Aksiyon Dolu Anlar Geliyor

Ana Sayfa
The Boys Sezon 4, Bölüm 4 Fragmanı: Aksiyon Dolu Anlar Geliyor

Haziran ayının en merakla beklenen dizisi The Boys'un dördüncü sezonu, ilk üç bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Heyecanla beklenen yeni bölüm ise yarın, 20 Haziran'da yayınlanacak. Bu bekleyişi daha da heyecanlı hale getirmek için kısa ama bol aksiyon vaat eden bir fragman da yayınlandı. Bu yazının spoiler içerebileceğini hatırlatalım. Yurtsever (Homelander) çok uzakta değil, bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var.

Temmuz 2019'da Prime Video'da yayınlanmaya başladığından bu yana The Boys, platformun en popüler dizilerinden biri haline geldi. Ancak her güzel şeyin bir sonu var ve bu dördüncü sezon, dizinin sondan bir önceki sezonu olacak. Yani, dizi bu sezon ve gelecek sezon ile güzel bir kapanış yapmayı hedefliyor. Sekizinci sezonun dördüncü bölümü, 20 Haziran'daki tam sürümünden önce kısa bir fragmanla izleyiciye sunuldu.

Fragmanda yine Anthony Starr'ın canlandırdığı Yurtsever (Homelander) ön planda. The Boys'un showrunner'ı Eric Kripke, bu fragmanı resmi X.com hesabından, heyecan verici bir girişle paylaştı: "Anthony Starr'ın bir sonraki bölümdeki performansını görene kadar bekleyin. Yurtsever'in birçok bölümünü kurguladım ve bu özel bölüm tartışmasız en iyilerinden ve kesinlikle en korkutucularından biri. Bana göre Anthony Starr, bu rolüyle Emmy ödülünü hak ediyor."

Karl Urban'ın (William Butcher) yanı sıra Anthony Starr da dizinin en etkileyici oyuncularından biri ve genellikle hem fiziksel hem de duygusal olarak zorlayıcı performanslar sergiliyor. Yurtsever, sezonlar boyunca kademeli bir evrim geçirerek en zalim deliliğe doğru iniş yaptı. Bu kısa tanıtımın, izleyicileri daha fazlası için, özellikle de yarın yayınlanacak olan tam bölüm için sabırsızlandırdığı ortada. Ancak sürprizleri bozmamak adına, fragmanı izlememeyi tercih edebilirsiniz.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent