recent
Güncel Haberler

The Witcher 3, Elden Ring'e Baş Eğdi: Bir Oyun Efsanesinin Saygı Dolu Jestleri

Ana Sayfa
The Witcher 3, Elden Ring'e Baş Eğdi: Bir Oyun Efsanesinin Saygı Dolu Jestleri

The Witcher 3 ve CD Projekt RED, tarihteki en yüksek puanlı indirilebilir içerik (DLC) unvanını elden bırakmış olabilirler, ancak hoşnutsuzluklarını dile getirmek yerine, bugün yayımlanan Elden Ring DLC'sine saygılarını sunmayı tercih ettiler.

The Witcher 3 Blood and Wine Elden Ring DLC'sine yenildi

2016 yılında piyasaya sürülen Blood and Wine, oyuncular ve eleştirmenler üzerinde derin bir etki bıraktı. O dönemde CD Projekt RED, bir yıl önce piyasaya sürülen The Witcher 3'ün başarısının zirvesindeydi. Blood and Wine, uzun bir ömre sahip, sürükleyici bir anlatıma ve gerçekten etkileyici Toussaint bölgesine sahip, özünde yepyeni bir oyundu.

Sekiz yıl boyunca başka hiçbir indirilebilir içerik (DLC) Blood and Wine'ın kalitesine yaklaşamadı. Ancak, Elden Ring genişleme paketi Shadow of the World Tree'nin puanları 18 Haziran'da açıklandığında bu durum değişti. Metacritic'te ortalama 95 puanla, Blood and Wine'ın 92 puanına kıyasla, artık tarihteki en yüksek puanlı genişleme paketi oldu. 

FromSoftware'in 2022 Yılın Oyunu (GOTY) ödülünü kazanan oyunun hayranları, The Witcher 3'ün geliştiricileri CD Projekt RED, Elden Ring'e oyunun resmi X.com hesabı üzerinden tebriklerini iletti. Elden Ring DLC'sindeki yeni bölge Kingdom of Darkness'a açılan portalın önünde, The Witcher serisinin kahramanı Geralt de Riv'in Kan Lordu Mohg'u yendikten sonraki ayrıntılı bir illüstrasyonunu içeren bir gönderi paylaştılar.

Shadow of the World Tree'nin bu kadar büyük bir başarı elde etmesiyle, yakın gelecekte başka bir DLC'nin bu unvanı elinden alması pek olası görünmüyor. Bu nedenle, yaklaşık sekiz yıl sonra The Witcher 4 için bir genişleme paketi görmemiz muhtemel görünüyor.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent