recent
Güncel Haberler

Venom 3 Fragmanı Yayınlandı: Eddie Brock ve Venom’un Son Mücadelesi

Ana Sayfa
Venom 3 Fragmanı Yayınlandı: Eddie Brock ve Venom’un Son Mücadelesi

Tom Hardy, Eddie Brock rolüyle yeniden karşımızda! Venom 3: Son Dans, hayranların gönlünü kazanmayı başarabilecek mi? İlk fragmanla birlikte bu sorunun cevabını arayalım.

Önceki iki film, birçok hayranı hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak bu, Tom Hardy'nin (Mad Max) performansıyla ilgili değildi. Hardy, Eddie Brock karakterini mükemmel bir şekilde canlandırıyor ve Venom'a hayat veriyor. Sorun, filmlerin genel hikaye ve işlenişindeydi.

Sony Pictures, Venom 3: Son Dans ile şansını bir kez daha deniyor. Bugün yayınlanan ilk fragman, Eddie Brock ve Venom'un karşılaştığı yeni tehditleri ve maceraları gözler önüne seriyor. Kelly Marcel'in yönetmen koltuğunda oturduğu bu filmde, askeri bir örgüt, Eddie ve Venom'un peşine düşüyor. İkili, bu kez daha kişisel bir mücadeleye girişiyor. Venom ve Eddie Brock, bu son maceradan sağ çıkabilecek mi? 25 Ekim'de sinemalarda öğreneceğiz.

Venom 3, hikayenin sonu olacak. İyi mi olacak kötü mü? Hep birlikte göreceğiz. Sony'nin son Marvel filmleri Morbius ve Madame Web'den sonra çıtayı biraz daha yükseltmesini umuyoruz. Ayrıca, Örümcek Adam'ın diğer ünlü düşmanı Kraven'in başrolde olduğu filmin 13 Aralık'ta vizyona gireceğini de unutmayalım. Yılın sonu, SpiderVerse için oldukça hareketli olacak. Bu yoğun dönemde, Venom 3'ün nasıl bir etki yaratacağını hep birlikte göreceğiz.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent