recent
Güncel Haberler

The Boys'un 6. Bölümünden İlk Görüntüler: 'Lezzetli' Bir Geceye Hazır Olun!

Ana Sayfa
The Boys'un 6. Bölümünden İlk Görüntüler: 'Lezzetli' Bir Geceye Hazır Olun!

Geçmiş sezonlarda olduğu gibi, The Boys'un dördüncü sezonu da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Hem ilgi çekici hem de sınırları zorlayan olay örgüsüyle ve bolca kan içeren sahneleriyle dikkat çekiyor. Bu Perşembe günü Prime Video'da yayınlanacak altıncı bölüm de, fragmandan anlaşıldığı üzere, bu geleneği bozmuyor. Kısa bir fragman olmasına rağmen, kesinlikle spoiler içeriyor. Olayları kendiniz keşfetmek istiyorsanız, okumaya burada ara vermeniz iyi olabilir.

The Boys bizi "lezzetli" 6. bölümünü keşfetmeye davet ediyor

Beşinci bölümde, The Boys'un karakterlerine daha fazla derinlik kazandıran ve kırsal kesim ile hastanelere odaklanan sahnelerle dolu bir hikaye izledik. Ancak, altıncı bölümde bambaşka bir format bizi bekliyor. Bu Perşembe, "lezzetli" kelimesi yepyeni bir anlam kazanacak. Spoiler konusunda hassassanız, bölümü sonucunu bilmeden izlemek için bu son şansınız olabilir.

The Boys'un dördüncü sezonunun önümüzdeki bölümünde, büyük dedektif becerilerine sahip zengin bir süper kahraman olan Tek Knight onuruna bir sosyal etkinlik düzenlenecek. Tek Knight'ı ilk olarak Prime Video'nun ana dizisinin spin-off'u olan Gen-V'de görmüştük ve daha önce sadece kısa bir şekilde bahsedilmişti. Etkinlikte Vought mega şirketinin temsilcileri, Amerikalı yetkililer ve Butcher ve çetesi gibi istenmeyen konuklar da dahil olmak üzere birçok misafirin davet edildiği bildiriliyor.

Beklenildiği gibi, gece olaysız geçmeyecek. Detayları saklı tutmak adına çok fazla bilgi vermeyeceğim. Ancak, The Boys'un genel tonu göz önüne alındığında, sonucu tahmin etmek zor değil. Yine de dizi, beklenmedik anlarla dolu ve şiddet sahneleriyle izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Hikayenin tamamını ve Tek Knight'ın onuruna düzenlenen bu etkinliğin sonucunu Perşembe günü Prime Video'da izleyebilirsiniz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent