recent
Güncel Haberler

Valorant'ın Konsol Sürümü için Beklenen Tarih Ortaya Çıktı

Ana Sayfa
Valorant'ın Konsol Sürümü için Beklenen Tarih Ortaya Çıktı

Valorant, kişisel bilgisayarlarda ücretsiz oynanan rekabetçi bir oyun olarak hızla popülerlik kazandı. Aynı zamanda eSpor dünyasında da en ön sıralarda yer alan Valorant, League of Legends ve Teamfight Tactics gibi oyunların yapımcısı Riot Games’in en büyük başarılarından biri. Bu oyun, gelecekte de popülerliğini koruyacak gibi görünüyor. PC'deki büyük başarısının ardından, Valorant şimdi de konsollara geliyor. Çıkış tarihi sızdırıldı!

Valorant PS5 ve Xbox Serisine Geliyor

Valorant'ın konsol sürümü hakkında haberler doğru mu? Evet ve hayır. Oyunun kapalı betası PS5 ve Xbox Series konsollarında birkaç haftadır mevcut, ancak sadece davetiye ile veya resmi web sitesine kaydolup onay bekleyerek erişilebiliyor. Ancak, bu durumun yakında değişmesi bekleniyor, çünkü Valorant’ın kısa süre içinde tüm oyunculara sunulması planlanıyor. Bu bilgiyi, sosyal medya platformları üzerinden paylaşan Extasis duyurdu. Kendisi güvenilir bir bilgi kaynağı olarak tanınıyor ve Xbox Game Pass oyunlarıyla ilgili en güncel bilgileri bize sağladığı için ona teşekkür borçluyuz.

Extasis ve kaynaklarına göre, Valorant'ın kapalı beta aşaması 26 Temmuz'da sona erecek, yani sadece birkaç gün sonra. Riot Games bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak önerilen tarih mantıklı görünüyor ve oyunun konsollarda da iyi performans gösterdiği göz önüne alındığında, bu oldukça olası.

Bu haberler hakkında şimdiye kadar resmi bir yorum yapılmadı. Ancak, oyunun yüksek oranda optimize edildiği ve olumlu tepkiler aldığı ortaya çıktı. Konsollarda tipik olarak bulunan birinci şahıs nişancı oyunlarından belirgin şekilde farklı olduğu için bu kesin bir sonuç değildi.

Bu girişimin başarısını teyit edebilmemiz için Riot Games’ten resmi bir duyuru beklemek zorundayız. Ancak, Valorant’ın PS5 ve Xbox Series'de genel kullanıma sunulması an meselesi gibi görünüyor.


Kaynak: X

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent