recent
Güncel Haberler

Arcane 2. Sezon Bölümleri Yayın Öncesi Sızdırıldı

Ana Sayfa
Arcane 2. Sezon Bölümleri Yayın Öncesi Sızdırıldı

Animasyon dünyasında ve özellikle Netflix için oldukça zor bir dönem yaşanıyor. Daha dün, SVOD devi Netflix tarafından sipariş edilen birkaç animasyon dizisinin bölümleri internete sızdırıldı. Bu sızıntılar arasında, merakla beklenen Dan Da Dan, Netflix'in Terminator Zero'su ve Ranma 1/2 gibi yapımlar yer alıyor. Ne yazık ki sızıntılar burada da bitmedi; şimdi de popüler dizi Arcane'in 2. sezonu bu durumdan nasibini aldı.

Arcane'in 2. sezonundan birkaç bölüm sızdırıldı

Arcane'in 2. sezonunun ilk beş bölümü, henüz yayınlanmadan önce düşük kaliteli bir şekilde internette dolaşmaya başladı. Ekiplere saygı gereği, herhangi bir bağlantı ya da görüntü paylaşmıyoruz, ancak birkaç görüntü ve spoiler'a göz atıldığında durumun ciddiyeti açıkça görülüyor.

Bu sızıntı, Netflix’in animasyon departmanı ve yıllardır büyük bir özveriyle çalışan Fortiche stüdyosu için büyük bir darbe oldu. Ancak, Arcane 2. sezon bu türden tek olay değil. 7 Ağustos 2024'te, Netflix’in diğer animasyon dizileri ve filmleri de benzer bir kaderi paylaştı. Sızdırılanlar arasında Dandadan animesi, Ranma 1/2, Terminator Zero, bir SpongeBob filmi ve bir Mononoke filmi bulunuyor.

Bu olaylar ışığında, Arcane'in Kasım ayında resmi olarak yayınlanmasını beklerken sosyal medyada çok dikkatli olmanızı öneriyoruz. Şimdiden X (eski adıyla Twitter) üzerinde bazı alıntılar ve görüntüler dolaşmaya başladı ve daha büyük spoiler'ların gelmesi de muhtemel. Bu yüzden, kendinizi korumak adına sosyal medya ayarlarınızı düzenlemeniz faydalı olacaktır.

İşte Twitter’da bunu nasıl yapabileceğinize dair kısa bir rehber:

  • Ayarlarınızı açın.
  • 'Gizlilik ve güvenlik' bölümüne gidin.
  • 'Gizle ve Engelle'ye tıklayın.
  • Arcane ile ilgili tüm olası anahtar kelimeleri ve varyasyonlarını (Arcane, Arcanepoilers, Arcaneleaks, Vi, Jinx vb.) ekleyin.

Kaynak: 4chan, X

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent