recent
Güncel Haberler

Amazon Games’ten Eşi Benzeri Olmayan Yeni Çok Oyunculu Oyun

Ana Sayfa
Amazon Games’ten Eşi Benzeri Olmayan Yeni Çok Oyunculu Oyun

Eğer Fall Guys, Party Animals veya Orcs Must Die gibi oyunları seviyorsanız, Amazon Games'in yayınladığı ve İngiliz stüdyo Glowmade'in geliştirdiği bu yeni oyun tam size göre olabilir. Arkadaşlarınızla keyifli ve renkli bir deneyim yaşamanız için tasarlanan bu oyun, burlesk partilerin en eğlenceli unsurlarını bir araya getiriyor.

Amazon Games orijinal bir çok oyunculu oyunla şov yapıyor

Gamescom 2024, birbirinden heyecan verici pek çok duyuruya sahne oldu. Amazon Games'in, Tomb Raider veya Lord of the Rings MMO gibi merakla beklenen yapımları arasında, İngiliz stüdyo Glowmade'in geliştirdiği King of Meat adlı oyun da dikkatleri üzerine çekti.

Kağıt üzerinde, King of Meat, bir TV şovunun yıldızlarının yer aldığı çılgın zindanlarda geçen, işbirliğine dayalı bir dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda, hem en korkunç zindanları inşa edebilir hem de arkadaşlarınızla birlikte bu zindanlarda hayatta kalmaya çalışabilirsiniz. Diğer oyuncular tarafından yaratılan zindanlarda şansınızı deneyebilir ve bu sırada bolca eğlence yaşayabilirsiniz.

Amazon Games ve Glowmade, King of Meat ile oyuncuları bir araya getirmek için oldukça yaratıcı bir yol sunuyor. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak oyun PC, PS5, Xbox Series ve Switch platformlarında yer alacak, bu da mümkün olduğunca geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini gösteriyor.


KaynakYouTube'da Meat King

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent