recent
Güncel Haberler

Epic Games Store’da Bu Haftanın Ücretsiz Oyunları: Kaçırmayın!

Ana Sayfa
Epic Games Store’da Bu Haftanın Ücretsiz Oyunları: Kaçırmayın!

Her zamanki gibi, Epic Games Store'daki ücretsiz oyunlar tam saat 18:00'de yenilendi! Artık Razmokets: Adventures in Game Land ve Super Crazy Rythm Castle'a veda etme zamanı ve yerlerine gelen iki yeni harika oyunu keşfetme şansınız var. Bu oyunlar, 26 Eylül saat 17:59'a kadar ücretsiz olarak erişilebilir olacak. Yani, bu fırsatlardan yararlanmak için bolca vaktiniz var.

Epic Games Store'da kendi türlerinde çok iyi iki ücretsiz oyun

İlk ücretsiz oyun, bağımsız yapımların güzelliğini sevenler için tam bir hazine. Something We Made tarafından geliştirilen ve 2021'de piyasaya sürülen TOEM: A Photo Adventure, adından da anlaşılacağı gibi fotoğrafçılık temalı bir macera. Siyah-beyaz bir dünyada geçen bu oyun, oyunculara çeşitli bulmacalar ve sırlarla dolu huzurlu bir yolculuk sunuyor. Zor bir günün ardından rahatlamak ve aynı zamanda biraz da beyin egzersizi yapmak isteyenler için birebir.

İkinci oyun ise, tamamen farklı bir atmosfer sunuyor. Zombi istilasına karşı hayatta kalmaya çalıştığınız The Last Stand Aftermath. Con Artist Games tarafından geliştirilen ve Armor Games Studios tarafından yayınlanan bu 2021 yapımı, hayatta kalma ve aksiyon türlerinin mükemmel bir karışımı. Rogue-lite tarzındaki bu oyunda, zombi sürülerine karşı mücadele ederken, her kaybedişte bir sonraki karakterinize aktarabileceğiniz beceriler ve kaynaklar topluyorsunuz.

Gelecek haftanın ücretsiz oyunları şimdiden açıklandı

Bu iki harika oyun, 26 Eylül Perşembe saat 17:59'a kadar ücretsiz olacak. Ve bu süre dolduğunda, Epic Games Store her zamanki gibi yeni bir ücretsiz oyunla karşımıza çıkacak. 3 Ekim saat 17:59'a kadar oynayabileceğiniz bir sonraki ücretsiz oyun ise, Alblune tarafından geliştirilen ve Armor Games Studios tarafından yayınlanan The Spirit and the Mouse. Bu sevimli macera oyununda, küçük bir fare olarak bir köyde geçen eğlenceli bir hikayeye atılacaksınız.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent