recent
Güncel Haberler

GTA 5’in PC Versiyonuna 9 Yıl Sonra Hile Karşıtı Güncelleme

Ana Sayfa
GTA 5’in PC Versiyonuna 9 Yıl Sonra Hile Karşıtı Güncelleme

2015'te piyasaya sürülen bu efsanevi oyun, sonunda birçok oyuncunun çok daha önce görmek istediği bir 'yeni özellik' ile buluşuyor. Gelecek yıl beklenen GTA 6’nın heyecanı sürerken, GTA 5 hâlâ sahneden çekilmeye niyetli değil.

Konsol piyasasına çıkışının üzerinden on bir yıl, PC'de ise dokuz yıl geçmiş olmasına rağmen, oyun hala popülerliğini koruyor. Özellikle sürekli güncellenen GTA Online modu, oyuncuları suça ve maceraya davet etmeye devam ediyor. Rockstar Games’in bu PC versiyonuna verdiği özen gerçekten dikkat çekici, çünkü artık böyle bir sürpriz beklemiyorduk.

Rockstar Games, GTA 5'in PC sürümüne yeni bir bakış atıyor

Dokuz yıllık sadık hizmetin ardından, GTA 5 nihayet PC’de bir anti-hile sistemi kazandı. Bu önemli yeniliği, Rockstar ile ilgili uzmanlığıyla bilinen Tez2 ortaya çıkardı. SteamDB sayfasında yapılan incelemeyle bu detay keşfedildi. "Geç olsun, güç olmasın," derler ya, tam da bu duruma uyuyor! Ancak eklenen anti-hile yazılımı, en etkili çözüm olmaktan biraz uzak görünüyor. Bahsedilen çözüm, Rainbow Six Siege'den tanıdığımız BattleEye yazılımı. Hilecileri durdurmakta etkili olsa da, mod kullanımı açısından bazı endişeleri de beraberinde getiriyor.

BattleEye’ın GTA 5’in PC versiyonuna eklenmesi, mod kullanıcılarını tedirgin etmiş durumda. Rockstar Games henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı, bu da modların geleceğiyle ilgili belirsizliği artırıyor. Modlar, özellikle Steam’de aynı anda 150.000’den fazla oyuncuyu bir araya getiren bu devasa oyunun PC’deki ömrünü uzatmada kritik bir rol oynuyor. Umarız ki Rockstar, bu belirsizlikleri giderecek bir açıklama yaparak mod severlerin içini rahatlatır.


Kaynak: X.com'da Tez2

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent