recent
Güncel Haberler

GTA 6'da Beklenen Duyuru: Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Ana Sayfa
GTA 6'da Beklenen Duyuru: Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Grand Theft Auto 6’nın yakında çıkışı, oyun dünyasında heyecan dalgaları yaratmış durumda. Son yılların en çok beklenen oyunlarından biri olan GTA 6, şimdiden büyük beklentilerle karşı karşıya. Özellikle serinin önceki oyunu GTA 5’in dünya çapında bıraktığı iz göz önüne alındığında, bu yeni yapımın da aynı başarıyı yakalaması bekleniyor. GTA 5, tam üç nesil boyunca oyunseverlerle buluştu ve 185 milyonun üzerinde satışla adeta rekor kırdı. Böylesine devasa bir başarıdan sonra GTA 6, çıtayı bir hayli yukarıda tutmak zorunda.

Bu denli popüler bir seriden beklenenler çok fazla. Oyun severlerin gözünde GTA 6, adeta kusursuz olmalı. Ancak tüm bu beklentilerin karşılanıp karşılanamayacağı ise henüz bir muamma.

GTA çıkış tarihini onayladı!

Son günlerde yayılan söylentiler artık doğrulandı. GTA 6’nın 2025 yılında çıkacağı kesinleşti ve önceki oyunlara kıyasla çok daha büyük ve iddialı bir yapım olacak. Rockstar Games, ilk fragmanı paylaşarak bu haberi resmen duyurdu, fakat kesin çıkış tarihi hala netleşmedi. Çeşitli raporlarda, oyunun 2025’in sonlarına doğru piyasaya sürüleceği ifade ediliyor, bazı kaynaklar ise olası bir ertelemeden bahsetti. Ancak güvenilir bir oyun gazetecisi olan Jason Schreier, bu iddiaları hızla yalanladı.

GTA 6’nın yayımlayıcısı ve ana şirketi olan Take-Two Interactive, oyunun çıkış sürecine dair bilgileri bir kez daha doğruladı. Şirketin en son finansal toplantısında, oyunun 2025’in ikinci yarısında çıkacağını belirten belgeler paylaşıldı. Bu belgelerde, "Rockstar, seriye yatırım yapmaya devam ediyor ve Grand Theft Auto VI’yı 2025 sonbaharında yayımlamayı planlıyor," ifadesine yer verildi.

Bu durumda, GTA 6’nın Ekim 2025’ten önce piyasaya sürülmesi pek olası görünmüyor. 2025’in sonları, oyun dünyası için oldukça hareketli bir dönem olacak. Ancak GTA 6 gibi dev bir isme sahip bir oyunun çıktığı dönemde diğer oyunlar rekabette biraz geri planda kalabilir. EA FC ve Call of Duty gibi her yıl çıkış yapan popüler oyunlar bile bu dönemde biraz gölgede kalabilir. 2025’in son çeyreği, oyun dünyası için zorlu ama heyecan verici bir dönem olacak gibi görünüyor.


Kaynak: Take-Two

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent