recent
Güncel Haberler

The Last of Us 2. Sezon İçin Beklenen Müjde Geldi!

Ana Sayfa
The Last of Us 2. Sezon İçin Beklenen Müjde Geldi!

İlk sezonun olağanüstü başarısının ardından The Last of Us dizisinin ikinci sezonu, hem oyunun sıkı takipçileri hem de yeni izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Craig Mazin ve Neil Druckmann'ın yönetiminde hayat bulan dizi, oyun dünyasının ötesine geçerek geniş bir kitleye hitap etmeyi başardı. 

Bu nedenle 2. sezon çekimlerinin tamamlandığı ya da tamamlanmak üzere olduğunun açıklanmasıyla birlikte herkesin aklındaki soru şu: "Yeni sezonu ne zaman izleyebileceğiz?"

The Last of Us'ın 2. sezonu çok yakında geliyor

Görünüşe göre bu sorunun cevabı yaklaşıyor. HBO, Kanada’daki çekimlerin büyük bölümünü tamamladı ve sadece birkaç sahnenin yeniden çekimi için kameralar tekrar kurulacak. Bu sürecin ardından The Last of Us 2. sezon için post-prodüksiyon aşamasına geçilecek. Yani Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in Joel ve Ellie olarak ekrana dönüşleri çok da uzak olmayabilir.

Resmi bilgilere göre dizinin 2025 yılında Max ve diğer platformlarda yayınlanması planlanıyor. Ancak HBO’nun programlama başkanı Casey Bloys’un geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama, bu tarihin biraz daha netleşmesine yardımcı oldu. Bloys, dizinin 2025'in "Emmy penceresinde" yayınlanmasını beklediklerini dile getirdi, bu da büyük olasılıkla yılın ilk yarısına denk geliyor.

Hatırlatmak gerekirse, dizinin ilk sezonu 2023’ün ilk çeyreğinde yayınlanmıştı. Dolayısıyla 2. sezonun da 2025’in ilk yarısında izleyicilerle buluşması oldukça olası görünüyor. Her ne kadar net bir tarih verilmemiş olsa da, çekimlerin planlandığı gibi devam etmesi durumunda bu tarihe uyulması bekleniyor.


Kaynak: Deadline

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent