recent
Güncel Haberler

The Witcher 4. Sezon Çekimlerinden Sızıntılar: Liam Hemsworth Sahalarda!

Ana Sayfa
The Witcher 4. Sezon Çekimlerinden Sızıntılar: Liam Hemsworth Sahalarda!

Netflix'in popüler dizisi The Witcher üzerindeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezonda Riv’li Geralt rolünü devralan Liam Hemsworth, bir kez daha görüntü sızıntılarıyla gündemde. Her ne kadar bu görüntüler bulanık olsa da, 4. sezonda bizi bekleyen ortamlar hakkında daha fazla ipucu sunan teaser'lar da ortaya çıktı.

Netflix'in The Witcher'ından yeni görüntüler sızdı

Bu son sızıntılar, Instagram'daki glampingnorthwales hesabından paylaşıldı. Anlaşılan o ki, çekimler şu anda Birleşik Krallık’ın göz alıcı manzaralarıyla ünlü Kuzey Galler bölgesinde yapılıyor. Bölge, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin karanlık fantezi dünyasını mükemmel şekilde yansıtan doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.

Liam Hemsworth, bu sızıntılarda Netflix’in The Witcher tarzında, Geralt’ın ikonik beyaz saçları ve siyah ceketiyle boy gösteriyor. Özellikle Llanberis Gölü çevresinde yapılan çekimlerin, Geralt ve ekibinin, Ciri’yi Bonhart ve Nilfgaard güçlerinden kurtarmaya çalıştığı sahnelere ev sahipliği yapacağı tahmin ediliyor. Bu sahnelerde Geralt’a, Jaskier, Milva, Zoltan, Regis ve Cahir eşlik edecek.

The Witcher 4. Sezon Çekimlerinden Sızıntılar: Liam Hemsworth Sahalarda!
The Witcher 4. sezon setinden sızmış yeni görüntüler. Kaynak: glampingnorthwales

Çekimlerin Galler'de önümüzdeki hafta da devam etmesi bekleniyor, bu yüzden daha fazla görüntü sızıntısı gelmesi şaşırtıcı olmaz. Şu an için, The Witcher'ın 4. sezonunun 2025'te Netflix'te yayınlanması öngörülüyor. Ayrıca, Şubat 2024’te seriye ait Sirens of the Deep adlı bir animasyon filmi de platformda yerini alacak. Sapkowski’nin zengin evrenini ekrana taşımada tam anlamıyla başarı elde edilemediği eleştirileri yapılsa da, hayranlar bu yeni içeriklerle tatmin olacak mı? Cevabı önümüzdeki yıl alacağız!


Kaynak: glampingnorthwales Instagram'da

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent