recent
Güncel Haberler

Tomb Raider'dan Yepyeni Görüntüler: Yeni Dizi Çok Yakında!

Ana Sayfa
Tomb Raider'dan Yepyeni Görüntüler: Yeni Dizi Çok Yakında!

Tomb Raider hayranlarının sabırsızlıkla beklediği an yaklaşıyor! Tomb Raider: The Legend of Lara Croft adlı animasyon dizisi, 10 Ekim 2024’te Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Bu dizi, serinin klasik aksiyon ve keşif dolu atmosferini yeniden canlandırmayı vaat ediyor. Bugün, dizinin tanıtım posteri de yayınlandı ve heyecan dorukta!

Tomb Raider için bir dönüş

Posterde Lara Croft, elinde antik bir nesneyle lavların arasından kaçmaya çalışırken görülüyor. Görüntü, dizinin macera dolu havasını mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Bu yeni hikaye, 2013, 2015 ve 2018 yıllarında çıkan Tomb Raider video oyunlarının ardından geçiyor. Lara, yine antik eserlerin peşinde, ancak bu kez karşısında gizemli bir bağlantısı olan bir hırsız var. Tabii ki bu yeni macera, onu dünyanın dört bir yanındaki unutulmuş mezarlara sürükleyecek. Sonuçta, bir Tomb Raider hikayesi mezarları keşfetmeden tamamlanmaz!

Lara Croft’u, Captain America serisinde Peggy Carter rolüyle tanınan Hayley Atwell seslendirecek. Ona, zeki hacker Zip’i canlandıran Allen Maldonado ve oyunlardaki rolüne geri dönen Jonah Maiava karakteriyle Earl Baylon eşlik edecek.

Powerhouse Animation’ın yapımcılığını üstlendiği bu animasyon, dinamik görselleri ve orijinal oyunlara sadık anlatımıyla dikkat çekiyor. Üstelik, ikinci sezonun çoktan geliştirilmekte olduğunun duyurulması, dizinin şimdiden büyük bir güven kazandığını gösteriyor. İlk sezon daha başlamadan devamının hazırlıklarına başlanması, bu yeni serinin büyük bir beklenti yarattığını doğruluyor!

Yeni görsel hakkında ne düşünüyorsunuz? Bundan memnun musunuz?

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent